Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.06.2023 00:06

Positsioneerimispuksid koos KIPPi staatuseanduriga

Kõik positsioonid kontrolli all

HEINRICH KIPP WERK on laiendanud oma tooteportfelli uue seeria intelligentsete positsioneerimis- ja asukoha määramise puksidega, mis on varustatud seisundianduriga. Need võimaldavad tootmisprotsessis lukustus- ja kuulikinnituspoltide keskset asendi kontrollimist. Hülsid on valikuliselt saadaval koos integreeritud anduriga või võib kasutaja neid alternatiivselt varustada kaubanduslikult saadaolevate induktiivsete anduritüüpidega.

Uue arukate positsioneerimis- ja positsioneerimishülsside seeriaga toetab KIPP kasutajat, et muuta tema protsessid veelgi läbipaistvamaks ja turvalisemaks. Sisseehitatud olekuga pistikupesad võimaldavad käivitamisest sõltuvat protsessijuhtimist. Lisaks saab tagada, et töö- või lukustuselement on soovitud asendis, näiteks pakendamismasinate formaadi seadistamisel või klassikalises masinaehituses montaažiseadmetel.

Puksid moodustavad lukustus- ja kuulike lukustustihvtide kinnituspunkti, milles need saavad turvaliselt ja täpselt lukustuda. Positsioneerimis- ja fikseerimispesadesse on standardselt paigaldatud induktiivne andur, mida saab muutlikult reguleerida kinnitusmutri abil. See võimaldab elektrooniliselt tuvastada, kas polt on pesa sees või mitte. Mitme pesa kasutamisel saab kindlaks teha, millises pesa asub töö- või lukustuselement.

Anduritel on kahemeetrine kolmejuhtmeline PVC-kaabel, mis edastab anduri poolt töödeldud signaalid masina juhtimisseadmesse. See annab kasutajale võimaluse kontrollida poldi asendit kesksest kohast. See on eriti oluline protsessiga seotud järjestuste puhul. Siin saab näiteks üksikute tööetappide juhtimise kaudu määrata, et töötlemistsükkel algab alles siis, kui kõik poldid on õiges asendis.

Uus seeria sisaldab terasest või roostevabast terasest valmistatud positsioneerimispesasid, roostevabast terasest valmistatud positsioneerimispesasid ning roostevabast terasest valmistatud positsioneerimispesasid pöörleva käivitusega kuulipildujapoltide jaoks. Iga variant on saadaval kas koos seisundianduriga või versioonina, mille klient saab ise paigaldada. Viimasel on kinnitusmutter kaubanduses saadaoleva induktiivse anduri paigaldamiseks, mille läbimõõt on 3 mm.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis