Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

KIPPi uued alumiiniumist käsirattad

Ergonoomiline käepide, turvaline protsessis

HEINRICH KIPP WERKi uued alumiiniumist käsirattad ei veena mitte ainult visuaalselt, vaid ka ergonoomika ja tööohutuse poolest. Tänu uuenduslikule disainile on juhtelemendid eriti kasutajasõbralikud ja sobivad praktiliselt sujuvalt tootmisprotsessi. Kasutaja saab valida kuue erineva suuruse ja kahe värvivariandi vahel.

HEINRICH KIPP WERK on lisanud oma tootevalikusse alumiiniumist valmistatud eriti kerged käsirattad, mis ühendavad ideaalselt funktsiooni ja disaini. Juhtelemendid on mõeldud eelkõige kasutamiseks masina- ja rajatiste ehituses, et teha käsitsi seadistusi ja seadistusi, näiteks armatuuridel, tööpinkidel või käigumootoritel. Lisaks saab käsirattaid kasutada üksikute masinaosade liigutamiseks hädaolukorras.

Alumiiniumist käsirattad on saadaval spiraal- või kettakäigurattadena, kas ilma käepidemeta või pöörleva või kokkupandava silindrikäepidemega. Viimane pakub kasutajale optimaalset tunnetust ja väga head haardeomadusi tänu koonilisele kujule ja silindrilisele õlale. Kokkuvolditud kujul kaob silindrikäepide täielikult käsiratta sisse. See vähendab segavaid kontuure ja samal ajal minimeerib vigastuste ohtu. Käsirataste edasised eelised on nende madal paigalduskõrgus ilma ja koos kokkuklapitava käepidemega versioonides, materjalist tulenev väike kaal ning väike tolerants radiaalse ja aksiaalse kõrvalekaldumise osas, mis on alla 0,4 mm.

Käsirataste kinnitamiseks on saadaval mittepositiivse ja positiivse lukustusega variante
- võtmeava
- võtmeava ja sulguriga. mutrivõtmega
- mutrivõtme ja ristpuuriga või
- mutrivõtme, mutrivõtme ja ristpuuriga
. Must naba kate parandab kontsentrilisuse ja aksiaalse kõrvalekaldumise tolerantsi. Must rummu kate parandab välimust ja vähendab mustuse sattumist.

Kõik mudelid on vastupidava pulbervärviga ja saadaval kas musta või hõbedase värvusega. Spiraalkäigurattad on saadaval läbimõõduga 125 mm ja 160 mm, ketaskäigurattad on saadaval vahemikus 80 mm kuni 125 mm.

.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis