Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

KIPPi portfelli uued roostevabast terasest sulgurid

Turvaline lukustus kõikides keskkondades

Vastupidav niiskuse, happe ja merevee suhtes: HEINRICH KIPP WERKi uued roostevabast terasest käepidemega sulgurid sobivad mitmesugusteks rakendusteks nii sise- kui ka välistingimustes. Vormilised lukustuselemendid integreeruvad uste, klappide või kapoti külge. Need ei avalda muljet mitte ainult oma elegantse, vähendatud disainiga, vaid ka lihtsa ja turvalise käsitsemise poolest. Kaugjuhtimist nõudvate rakenduste jaoks on saadaval ka Bowdeni kaabliühendusega variant.

HEINRICH KIPP WERK on lisanud oma käepidemetega napsulukkude valikusse kaks A4 roostevabast terasest valmistatud tooteperekonda. Eriti korrosioonikindel materjal määrab kaks uut seeriat K1850 ja K1851 mitte ainult siseruumides, vaid ka mitmesugustes välitingimustes kasutamiseks. Näiteks saab vormilt lukustuselemente kasutada autotööstuses, meditsiinitehnikas, masinaehituses, paadi- ja laevaehituses, haagissuvilates ja haagissuvilates, lennunduses ja mööblitööstuses.

Välja tõmmatava käepidemega varustatud roostevabast terasest napsulukud võimaldavad paigaldada neid ustele, klappidele või kapotitele, kus nende napsufunktsioon tagab nii kiire kui ka turvalise lukustuse. Kasutaja aktiveerib lukustusfunktsiooni lihtsa pigistamisega. Kõrgemate turvanõuetega piirkondades võib kasutada lukustatavat versiooni.

Roostevabast terasest sulgurid on saadaval kahes erinevas suuruses ukselehe paksusele 2-12 mm ja 12-22 mm, valikuliselt poleeritud või mati pinnaga. Seeria K1851 mudelid on lisaks varustatud Bowdeni kaabliühendusega. See variant tõestab oma väärtust kõikjal, kus raskesti ligipääsetavad paigaldusruumid muudavad kasutamise keeruliseks või kus ergonoomilised ja ohutusnõuded nõuavad kaugjuhtimist. Bowdenkaabel (K1646) ei kuulu tarnekomplekti ja tuleb eraldi tellida.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis