Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.09.2023 10:09

KIPP laiendab pneumaatilise nullpunkti kinnitustehnoloogia portfelli

Kolm uut kinnitusmoodulit KIPP UNILOCK sarjas

HEINRICH KIPP WERK laiendab veelgi oma KIPP UNILOCK tootesarja pneumaatilise nullpunkti kinnitusseadmete tehnoloogia valdkonnas. Kolme uue kinnitusmooduliga pakub KIPP nüüd kasutajatele veelgi rohkem võimalusi kiireks ja täpseks kinnituseks ning toorikute ja toorikute viitamiseks töötlemiskeskustel. Uued kinnituselemendid sobivad muu hulgas kitsaste pistemõõtudega kinnitusolukordades, automatiseeritud kinnitusseadmete ja robootika valdkonna rakenduste jaoks.

Olgu selleks siis kaubaalused, vaagnad, kinnitusvahendid või töödeldavad detailid - KIPP UNILOCKi tootesarja pneumaatiline nullpunkti kinnitustehnoloogia võimaldab kasutajal sekunditega muuta määratletud nullpunkti ja kordustäpsusega alla 0,005 mm. KIPP on hiljuti lisanud oma ulatuslikku KIPP UNILOCKi tootevalikusse veel kolm kinnitusmoodulit. See annab kliendile võimaluse kohandada oma pingutusseadmeid veelgi paremini ja paindlikumalt vastavale pingutusolukorrale ning suurendada vastavalt oma tootlikkust.

KIPP UNILOCK ASM 99 kinnitusmoodul kitsaste õmbluste mõõtmete jaoks
ASM 99 kinnitusmoodul on pinnapealne kinnitusmoodul ja sobib optimaalselt kitsaste õmbluste mõõtmete jaoks. Mooduli kõrgus on 56 mm, alternatiivselt on võimalik kinnitusmoodul täielikult kinnitusplaati või masinalauda süvistada. "Avatud" liuguri asendit saab jälgida integreeritud anduri abil. See suurendab tööohutust, kuna tagab, et töödeldavad detailid või kinnitusdetailid on kindlalt kinnitatud enne töötlemisprotsessi algust.


KIPPUNILOCK Automaatne kinnitusmoodul ESA 138
Automaatne kinnitusmoodul ESA 138 on spetsiaalselt välja töötatud automatiseeritud kinnitusseadmete jaoks. Seal kasutatuna vastab see kõigile protsessikindlusele esitatavatele nõuetele tänu integreeritud jälgimisfunktsioonidele kinnitusmooduli "avatud" või "suletud" kinnitusliugade asendi jaoks ning neljale kaugtugipinnale koos õhusüsteemi juhtimisega. Toetuskontrolli abil saab kontrollida kinnitusaluslaua asendit ja tagada, et kinnitusseade on enne tootmisprotsessi algust õigesti paigutatud. Kasulikuks funktsiooniks on kinnitusmoodulisse integreeritud mustuskaabits, mis takistab mustuse ladestumist mooduli pinnale.


KIPPUNILOCK kinnitusmoodul EGM 110-75 koos kaubaaluste ühendusega:
Kinnitusmoodul EGM 110-75 koos kaubaaluste ühendusega on saadaval spetsiaalselt robotautomaatika jaoks ja seda saab kasutada kinnitusaluste automaatseks vahetamiseks. Kaubaaluste haakeseadeldis on ühenduslüliks kinnituskaubaaluste ja kinnitusmooduli vahel. integreeritud päringufunktsiooni abil saab kontrollida kinnitusliuguri asendit "avatud" või "suletud" ning tagada, et kinnitusmoodul ja kaubaaluse haakeseadeldis on õiges asendis. Kinnitusmoodul sobib ka kitsaste õmblusmõõtude korral paigaldamiseks otse töölaual või kinnitusseadmetes. Lisaks võimaldab kaubaaluste haakeseadise kompaktne konstruktsioon koos EGM 110-75 kinnitusmooduliga laadida kaubaaluseid väga lähedal töölaual.

KIPP UNILOCKi tootevalikus on samuti uued kompensatsiooni- ja labajalgpoltide kinnituspoldid. Mõlemad sobivad töödeldavate detailide ja kinnitusvahendite kinnituseks ja positsioneerimiseks. Kompenseerivad kinnituspoldid võimaldavad ± 1 mm suurust mõõtmete kompensatsiooni ühes või kõigis suundades. Lühikese kinnitusserva kinnituspolt kinnitatakse ilma keermeta, kusjuures lühema kinnitusservaga kinnitatakse töödeldava detaili lühikeses kinnitusservas.

Külastage meid 18.-23. septembrini EMO 2023 messil Hannoveris hallis 3, stendil I30.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis