Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

29.09.2023 01:09

KIPPi tähega käepidemed ja turvalukustusnööbid koos turvafunktsiooniga

Ohutus kontrolli all

HEINRICH KIPP WERK laiendab oma tooteportfelli uute tähtkäepidemete ja turvafunktsiooniga kuulipildujate poltidega. Tänu integreeritud lukustusmehhanismile, mis takistab käepideme ja poltide tahtmatut vabastamist, parandavad uuenduslikud uued arendused paljude rakenduste ohutust ja funktsionaalsust.

KIPPi uued turvafunktsiooniga tähtkäepidemed pakuvad optimaalset lahendust kõikjal, kus tuleb vältida tahtmatust avanemisest või sulgemisest tingitud muutusi kinnituspunktis ning samal ajal on vaja haaret ja kasutajasõbralikkust. Võimalikud rakendused on vastavalt mitmekesised ja ulatuvad masinaehitusest ja mõõtmistehnikast spordi- ja taastusravi seadmeni.

Tähekäepideme saab algseisundis vabalt pöörata ja sellel puudub ühendus kinnituspunktiga. Ainult käepideme vajutamisel haakub hammas ja kinnitus saab keermestatud pukside või keermestatud poltide - soovi korral terasest või roostevabast terasest - abil vabastada või pingutada. Tagasipanek toimub kohe pärast tähthaardumise vabastamist tugeva roostevabast terasest vedru abil. See turvafunktsioon takistab seadistatud asendite tahtmatut seadistamist.

Ergonoomiline disain ja kvaliteetsed materjalid
Tähekäepidemete ergonoomiline disain põhineb DIN 6336 standardil ja tagab mugava käsitsemise. Võttes arvesse käe loomulikku asendit, on mugav käsitsemine tagatud ka pikema aja jooksul. Lisaks võimaldab disainikontseptsioon hõlpsat haaramist ja pööramist, mille tulemuseks on suurem tootlikkus ja täpsus.


Tänu vastupidavale ja vastupidavale materjalile sobivad käepidemed star ideaalselt tööstuskeskkonna kõrgetele nõudmistele, kus nad täidavad pikaajaliselt usaldusväärselt oma tööülesandeid. Käepidemed on saadaval eri suurustes sise- või väliskeermega M4 kuni M10 ning punase või musta värviga. Luku sümbol tähtkäepidemete ülaosas näitab toodete erimehhanismi.


Lükksilindrilukuga kuulipoldid
Uued lukustatavad kuulipoldid on tavapäraste kuulipoltide edasiarendus ja neid on vastavalt vajadusele saadaval roostevabast terasest käepidemega, plastist käepidemega või plastist T-käepidemega. Lükksilindriluku avamisel võtmega saab kaks palli lahti lukustada ja ühendatavad osad eraldada. Kui lukk lükatakse käsitsi sisse, lukustavad kuulid ühenduse kindlalt. Lukustust saab avada ainult võtme abil.


See lukustusmehhanism võimaldab fikseerida kuuli lukustuspoldi lukustatud asendis, takistades seega selle omavolilist eemaldamist või manipuleerimist. Sellise funktsiooniga varustatud polt sobib kasutamiseks valdkondades, kus turvalisus ja kontroll on esmatähtsad, näiteks tööstuses, ehituses või logistikas.

Külastage meid 10.-13. oktoobril 2023 Stuttgartis Motek messil, hallis 3, stendil 3520.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis